Retouren en ruilen

Controleer uw bestelling direct na ontvangst. Indien een of meerdere artikelen niet geleverd of beschadigd zijn, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk en tenminste binnen 14 dagen, contact met ons op te nemen. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Tuinier-winkel.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] - u ontvangt vervolgens een retournummer voor uw zending. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Tuinier-winkel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. Wij verwijzen u ook graag naar de algemene voorwaarden.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn, komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening (binnen 14 dagen). Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.

Waar moet ik rekening mee houden?

Wij vragen u vriendelijk om het artikel zo origineel/oorspronkelijk als mogelijk in verpakking te retourneren. Tevens zouden wij het op prijs stellen wanneer u de tijd neemt om het product zorgvuldig te controleren op eventuele vervuiling. Wanneer u het product heeft gebruikt om de werking te kunnen beoordelen en hierdoor schade is ontstaan, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk en zal dit doorberekend worden in het terug te betalen bedrag. 

U heeft op alle webwinkels van Airlessto Trading het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 

Zijn er uitzonderingen?

Er zijn uitzonderingen op speciaal voor u op maat gemaakte producten en drukspuit onderdelen waarvan de verzegeling is verbroken. Deze artikelen zijn niet te retourneren.

 
Wanneer wij uw retourmelding hebben ontvangen zullen wij spoedig contact met u opnemen.