Onkruid, mos, groene aanslag en overhangend gras zijn verleden tijd met de Gloria Multibrush!

Met het productassortiment BrushSystem biedt GLORIA u vier oppervlak- en voegenborstels met talrijke variatiemogelijkheden aan in de strijd tegen onkruid en verontreinigingen: de voegenborstel WeedBrush, de professionele reiniger PowerBrush speedcontrol voor het behandelen van steen en hout evenals de beide multifunctionele apparaten MultiBrush speedcontrol en MultiBrush li-on.

Dankzij een geïntegreerd wisselmechanisme kunnen de beide MultiBrush-apparaten in een handomdraai van een onkruidborstel voor de voegen worden veranderd in een oppervlakteborstel voor het reinigen van stenen en hout evenals een randfrees. Een geïntegreerde, traploze snelheidsregeling zorgt voor maximale flexibiliteit tijdens het werk met de apparaten. Zo kunnen stenen oppervlakken krachtig worden gereinigden met hetzelfde apparaat worden de houten vloeren ingeolied.

Binnen een mum van tijd kunnen ze van een voegenborstel worden veranderd in een oppervlakteborstel voor de reiniging van steen en hout of in een randfrees. U heeft de keuze tussen de MultiBrush speedcontrol met een krachtige elektromotor of de MultiBrush li-on, met gegarandeerde flexibiliteit zonder stroomkabels.